Hírek kategória bejegyzései

Átadtuk a bölcsődét

Végre eljött a nagy nap, átadtuk a bölcsődét.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
András atya felszenteli a bölcsődét

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Haás Ildikó átadja az emléktálat Krastenics Ervinnek, a kivitelező (Chriser Kft.) ügyvezetőjének

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Haás Ildikó átadja az emléktálat Dobsa Sándor közbeszerzési tanácsadónak

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Az ünnepélyes szalagátvágás

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
A játszótér

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Az avatóünnepség után az apróságok máris birtokba vették a csoportszobákat

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Az emléktál

Szeptemberben nyitunk, várjuk a jelentkezőket!

bölcsi_plakát_május_hirdetés_SZOLGÁLAT
Szeptemberben nyílik Szadán a Várdombon, gyönyörű természeti környezetben a Mesekuckó Bölcsőde. Az intézmény csodálatos ősfás kertben épül, rendkívüli természeti adottságokkal rendelkezik.
A kialakításra kerülő épület ötvözi a természetes anyagokat és a korszerű technológiát, kielégítve a modern kor igényeit. Arra törekszünk, hogy épített környezetünk természetes és egészséges legyen, ezért bioépítészeti technológiákat, öko-kompatibilis anyagokat alkalmazunk az épület létrehozásakor (bontott tégla, kő, fa stb.). A projekt keretében az új bölcsőde épület kialakításán túl a külső udvar és játszótér fejlesztésére, valamint a teljes felszerelésre is lehetőség nyílik.
Az intézmény kialakítása maradéktalanul megfelel napjaink szakmai és jogszabályi követelményeinek. Bölcsődénk a gyermekek életkorának megfelelően a ritmusra, a szabad játékra, a mesére, a gyermeki fantáziára és az érzékszervek útján történő tapasztalásra épít. Az érzelmi biztonságot nyújtó szeretetteljes, harmonikus légkör, valamint a gyermekközpontú nevelési-gondozási pedagógiai program a legszükségesebbek a kisgyermekek számára az egészséges testi-lelki fejlődéshez.

„Ha valakit olyannak látsz, amilyen éppen most, ezzel visszatartod őt a fejlődésben. De ha olyannak látod, amilyenné lehetne, ezzel előre segíted őt az életútján.”
(Goethe)